Oslj

Benefiční pouť Broumovskem do Žirče

Placeholder

Ve dnech 30. 5. – 2. 6. 2019  můžete vyrazit s Petrem Hirschem, CompLJ, organizátorem  Camina na kolečkách, na jednu z dalších poutí, tentokrát krásnou přírodou Broumovska a Východních Čech. Benefiční pouť na podporu Domova sv. Josefa v Žirči u Dvora Králové, který je jediným pobytovým zařízením pro pacienty s roztroušenou sklerózou v České republice, vede z Meziměstí přes Broumov, Polici nad Metují, Hronov,  Červený Kostelec, Českou Skalici a Kuks právě do Žirče u Dvora Králové.

Účastníci čtyřdenní poutě urazí po východočeské svatojakubské cestě celkem asi 80 km . V případě zájmu o zajištění ubytování po cestě je třeba se přihlásit do pondělí 27. 5.  na www.pout.eu, kde jsou všechny další informace. Je možné připojit se třeba jen na jeden den putování. Dobrovolný příspěvek od účastníků pouti bude věnován na výměnu zastaralých oken v Domově sv. Josefa.

Chcete-li se dozvědět více o putování s Petrem Hirschem, podívejte se na reporáž v Křesťanském magazínu na ČT:  https://www.ceskatelevize.cz/porady/1098528273-krestansky-magazin/419236100121004/video/697251.